✔ Ruim assortiment
✔ Levering aan grote en kleine bedrijven en particulieren
✔ Gespcialiseerde kwekerij

Welkom bij Boomkwekerij F. van Eyken. Wij zijn een gespecialiseerde boomkwekerij in Eersel met veel verschillende plantensoorten. Zo beschikken wij onder andere over 85 hectare aan buxusplanten. Wanneer u op zoek bent naar planten in verschillende vormen, zijn wij u graag van dienst. Wij zijn namelijk een vormsnoeikwekerij, wat betekent dat wij planten in verschillende snoeivormen leveren.

Ontdek het ruime aanbod van onze boomkwekerij

Onze verkoop richt zich voornamelijk op groothandelaren en exporteurs. Wij specialiseren ons dan ook in grote aantallen, maar ook voor kleine leveringen kunt u als tussenhandelaar, klein bedrijf of particulier bij ons terecht. Onze kracht ligt bij het kweken van de buxus in snoeivorm. Hiervan bieden wij dan ook grote partijen aan. Wij beschikken over een ruim assortiment aan diverse potten, sleeve’s en etiketten. Wij leveren onder andere:

Om een indruk te krijgen van ons uitgebreide aanbod, vindt u op iedere productpagina meerdere foto’s. Hiermee krijgt u tevens een indruk van wat wij voor u als vormsnoeikwekerij kunnen betekenen.

Wij zijn een zorgvuldige en klantgerichte vormsnoeikwekerij

Als familiebedrijf hecht Boomkwekerij F. van Eyken in Eersel veel waarde aan zorgvuldigheid en klantgerichtheid. Wij zijn een ervaren vormsnoeikwekerij, gedreven door een enthousiast team. Al onze producten worden vers opgepot en zorgvuldig klaargemaakt voor uitlevering. Onze boomkwekerij bevindt zich op vijf minuten rijden van de A67 en is daarom goed bereikbaar voor transporteurs. Bekijk rustig de verschillende producten van onze boomkwekerij en aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

[print_continuous_slider_plus_lightbox]