✔ Ruim assortiment
✔ Levering aan grote en kleine bedrijven en particulieren
✔ Gespcialiseerde kwekerij

Zoekt u een geschikte kwekerij in de buurt van Eersel waar u een laurier kunt kopen? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij kweken namelijk grote hoeveelheden van deze sterke haagplanten. De laurier heeft een frisgroen en leerachtig blad en geeft iedere omgeving een prachtige natuurlijke uitstraling. Boomkwekerij van Eyken heeft verschillende planten in het assortiment waardoor we iedere groothandelaar, exporteur, tussenhandelaar of particuliere klant van planten kunnen voorzien. Ongeacht of u op zoek bent naar grote of kleine aantallen; wij staan voor u klaar!

De laurier kopen bij een ervaren boomkwekerij

Boomkwekerij van Eyken is een vertrouwd adres in de regio. Ook vele grote handelaren kopen een laurier bij ons in. Aangezien wij op grote schaal planten kweken, kunnen wij onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden. Onze kwekerij beschikt namelijk over grote percelen en voldoende mechanisatie. Onze percelen liggen vlak bij onze kwekerij en omdat wij ook over eigen transport beschikken, besparen wij op veel kosten. Een voordeel hiervan is tevens dat wij uw gewenste bestelling snel klaar kunnen maken. Wij leveren onze kwaliteitsplanten het hele jaar door.

Bij ons vindt u altijd een plant naar wens

Aangezien wij al onze planten in eigen beheer kweken en hier veel kennis over beschikken, bent u altijd zeker van hoge kwaliteit en een uitstekende service. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de verschillende planten die wij kweken en vertelt u meer over de verzorging van planten. Naast de laurier kunt u ook grote aantallen buxus– en taxusplanten bij onze kwekerij in Eersel kopen. Heeft u vragen over ons assortiment of over onze diensten? Dan horen wij deze graag. Mail naar info@vaneyken.eu of bel naar 0031 (0)497 516701. Wilt u de laurier of andere plantensoorten kopen? Bel dan naar 0031 (0)6 51809444 en wij gaan voor u aan de slag!

[print_continuous_slider_plus_lightbox]