✔ Ruim assortiment
✔ Levering aan grote en kleine bedrijven en particulieren
✔ Gespcialiseerde kwekerij

Wilt u de buxus kopen bij een gespecialiseerde kwekerij? Dan voorziet Boomkwekerij F. Van Eyken u graag van de beste Buxus sempervirens. Deze bekende wintergroene plant is onder andere ideaal voor struiken in allerlei snoeivormen. Als vormsnoeikwekerij voorzien wij u dan ook graag van Buxus sempervirens in verschillende snoeivormen. Iedereen kan bij ons terecht voor buxusplanten; wij voorzien met name groothandelaren en exporteurs van Buxus sempervirens en zijn in staat om grote partijen te leveren. Uiteraard kunnen ook regionale hoveniers, kleine bedrijven en particulieren bij onze kwekerij in Eersel terecht om buxusplanten te kopen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Buxus sempervirens planten kopen bij een gespecialiseerde kwekerij

De buxusplanten van onze gespecialiseerde kwekerij zijn ideaal voor het creëren van een prachtige groene omheining. De fijne vertakkingen en het groene loof maken de Buxus sempervirens een aansprekende plant. Binnen onze kwekerij richten wij ons voornamelijk op de kweek van de buxus in volle grond. Onze kwekerij beschikt over grote percelen, waaronder maar liefst 85 hectare aan buxussen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende snoeivormen waaronder:

  • Bol
  • Duo bol
  • Trio bol
  • Pyramide
  • Spiraal

De snoeivorm die wij het meest toepassen is de pyramide- en bolvorm. Heeft u interesse in een grote levering? Dan bieden wij u de mogelijkheid om grote uniforme partijen buxusplanten te kopen. Wij kweken voornamelijk de Buxus sempervirens, maar ook voor Faulkner en Golden Triumph buxusplanten kunt u bij ons terecht. Indien u interesse heeft in het kopen van grote partijen buxusplanten, bent u bij onze kwekerij in Eersel dus zeker aan het juiste adres!

Wij zijn eenvoudig bereikbaar

Boomkwekerij F. van Eyken is uitgegroeid tot dé leverancier van grote hoeveelheden kwalitatieve planten. Naast buxusplanten, kunt u bij ons ook andere planten kopen, zoals de laurier en taxusplanten. Wij werken klantgericht en doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Een groot voordeel is dat wij goed bereikbaar zijn voor transporteurs. Onze hoofdvestiging bevindt zich op slechts vijf minuten afstand van de A67. Heeft u vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar info@vaneyken.eu of bel naar 0031 (0)497 516701. Wilt u direct bestellen? Bel dan naar 0031 (0)6 51809444. Wij maken uw bestelling op korte termijn gereed!

[print_continuous_slider_plus_lightbox]