✔ Ruim assortiment
✔ Levering aan grote en kleine bedrijven en particulieren
✔ Gespcialiseerde kwekerij

De taxus kopen is een goed idee wanneer u op zoek bent naar wintergroen in uw tuin. De taxusplant is ideaal in zowel de zomer als winter. Deze sterke plant heeft naalden die het hele jaar door een mooie groene kleur geven. Bij Boomkwekerij van Eyken in Eersel kunt u de taxus kopen tegen een betaalbaar tarief. De taxus is namelijk een relatief dure plant bij de meeste tuincentra, waardoor het verstandiger is om deze aan te schaffen bij onze grootschalige kwekerij.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

De taxus rechtstreeks bij een ervaren kwekerij kopen

Wij kweken al onze planten zelf, waardoor u zeker bent van hoogwaardige kwaliteit. Onze kwekerij beschikt over grote percelen, wat ons in staat brengt om u te voorzien van grote partijen taxusplanten. Wij leveren binnen Nederland voornamelijk aan exporteurs en groothandelaren, maar ook tussenhandelaren, hoveniers en particulieren zijn wij graag van dienst. Naast het kweken en leveren van planten, voorzien wij u ook graag van deskundig advies. Wij zijn een professionele kwekerij die de service naar de klant erg belangrijk vindt. Zo vertellen wij u graag meer over alle planten die wij kweken. Naast de taxus, kunt u namelijk ook grote hoeveelheden buxusplanten en laurieren bij onze kwekerij in Eersel kopen. Dankzij onze aangepaste machines, zijn wij in staat om de buxusplant in grote hoeveelheden uniform aan te bieden.

Uw gewenste planten aanschaffen bij een gepassioneerd familiebedrijf

Boomkwekerij van Eyken is een écht familiebedrijf, wat betekent dat wij iedere dag met passie voor onze klanten aan de slag gaan. Onze kwekerij bevindt zich op slechts vijf minuten van de A67, waardoor wij goed bereikbaar zijn. Bent u benieuwd naar ons totale assortiment? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door te mailen naar info@vaneyken.eu of door te bellen naar 0031 (0)497 516701. Wilt u meteen een bestelling doorgeven? Bel dan naar 0031 (0)6 51809444 en wij voorzien u van de beste kwaliteit.

[print_continuous_slider_plus_lightbox]